Followers

Saturday, August 21, 2010

:: A Day Fully with Happiness ::

hello2 everybody..heee:)) hari ini shopping sahaja sambil mencuci mata mengusha barang2 raya.hah!!itu mesti fikir lain.ingat sha usha mamat2 handsome dekat sana ke..plish!!! so sahaja nak kongsi cerita suka suki kat belog sha.tak suka please pangkah je page sha.dekat atas sebelah kanan ada pangkah kan.klik kat situ..heeee:))


so, pagi2 dah bangun dan mandi serta siap2 untuk memboroskan duit yang ada for raya..sekadar naik kenderaan awam iaitu Putra LRT dari Taman Bahagia ke Masjid Jamek.first jejak Masjid Jamek pon dah rambang mata.Alhamdulillah tak ada yang beli barang mengarut stil dalam perancangan.hee:) dengan ada pasar lagi so dari hujung ke hujung kitaorang berjalan sampai nak tercabut kaki.mencari baju kurung tapi tak jumpa sebab sha memang nak beli baju warna peach but mesti mata akan pandang PURPLE and PINK..OMG!!!!baju colour itu semua dah ada..waaaa!!!!!so sian angah meneman sha tok meraound lagi sekali.at last dapat jugak kain cotton jek warna peach tapi kan still ada pink..hahahaha:) grab jek janji dah ada bukti sha beli baju takut abah tanya nanti.so beli sekali baju melayu untuk abah warna soft purple.yelah my abah tak suka warna terang...bak kata ADNAN SEMPIT..'dalam hati ada taman'..hee:))

jalan2 sampailah kitaorang dah tak tahan lepak2 duduk sama2 at last rezeki sha kawan angah nak belanja kitaorang kat Bangsar..syokkkk!!!walaupun tempat dia biasa je tapi berbaloilah makanan dia..tapi kan really memang TERBAIK!!!!


sha punya
*chickenchop*

angah punya

kak cla punya


kedai tu dekat dengan bazar ramadhan ataupun pasar juadah..terpikat dengan agar2 yang berwarna-warni..yeah!!!!so grab 10 keping=RM2..
sedap aw..nyummy!!

muka apabila sudah settle shopping..>.<


last,thank you angah and kak cla teman sha shopping dan abg din.thank you belanja makan..heee:))errrrkkkkk!!!!Alhamdulillah.amin..

0 comments:

Post a Comment