Followers

Friday, August 27, 2010

:: LOSER !!!! ::

Hello guys!!! mesti tertanya2 pasal LOSER tu kan.??hahah..by the way LOSER pasal perlawanan badminton lah antara AYU VS ANIP..dulu sha pernah update masa diorang lawan ala2 budak2..then after this bukan budak sudah.betol2 ini.korang rasa siapa yang akan menjadi LOSER???sudah semestinya dot dot and dot..match ini tak dicomfirmkan lagi bila and dekat mana..p/s daripada sha.'korang nak match pergi sewa gelanggang dulu ye.nanti berebut dengan pengkid pulak'...hahaha..so now sha ucapkan good luck pada korang berdua and also pembantu masing2 ye.haish!!!tak sabar rasanya nak tengok siapa yang sebenarnya LOSER..yeeehaaaa!!!!!


ANIP

VS

AYU



*gambar ini dicuri daripada facebook AYU.maaf..at least ko glamor dalam belog aku.(^^)


P/S:rasanya if sesiapa yang nak join boleh..datang beramai2 untuk meriuhkan keadaan lagi.SOKONG JANGAN TAK SOKONG!!!! (^O^)

2 comments: