Followers

Monday, August 16, 2010

|:: kenangan hari raya ::|

hello everybody!!!wah2 speaking.why you look so happy today??because of you..hahah...kelakar.sambil online facebook syakirahsamat sha tengok picture lama2.so tertengok pulak folder picture dolu2..apa yang sha dapat..taaaaraaa!!!
picture raye tahun bile entah.by the way picture ini di snap balik guna handphone sahaja.lepastu edit kat picnic.com
so thats why gambar nampak jelas sikit..


kak de, angah, along
abah, sha, arwah mak
alang

perkara yang paling tak boleh lupa masa ini family sha tak lengkap lagi sebab masa ini mak tengah pregnant adik sha yang bongsu..masa ni juga kakak sha yang duduk bawah tu selalu kena bahan sampai sekarang sebab dia tengah demam.haihh!!orang tengah beraya..syok cari duit raya dia terlantar..sabar jelah..
so by the way bagi sha ini sangat kenangan manis walaupun sha masa ni umur dalam 3 tahun kot.so tak berapa nak ingat suasana tu tapi maintain sebab arwah mak ada sekali..heee:))

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir dan Batin


p/s: sha puasa tak habis lagi lah..tinggal 24 hari lagi..sabar2..heee:))


0 comments:

Post a Comment