Followers

Friday, July 16, 2010

|:: souls of topic ::|


Semalam kelas memang mengantuk gile sempat snap pic lagi..huhuhu..entah apa yang mengganggu..padahal dah tahu kelas pukul 8 tapi tak tidur awal..haish!!..so memang sekarang kena bawa phone.biaselah kelas rep.kalau lecturer ada nak cancelkan kelas senang sikit.huhu..tapi hampa kelas semua on je..


memang tak ada kerja huhuh:)

so belajarlah dari pukul 8-10 pagi kelas insurans dan 10-12 kelas finance.layan buat latihan sambil terpinga-pinga sebab time lecturer terang tu entah pergi ke mana.entah2 sebab tak sabar nak pergi PULAU PANGKOR kot..yehaaaa!!!!

hah lagi 1 masa nak balik rumah sebok budak2 ni cakap tak boleh nak balik.cuak.apahal pulak kan.itu hak masing2 lah..actually UITM PAHANG ada buat macam festival iaitu Festima.banyak jualan ...aduhai jeles sudah.so hari ahad nak balik awal.so boleh membeli belah sekejap.heee:)


now dah ada kat rumah.home sweet home.hee:) seronok.!!!! actually petang esok nak balik kampung arwah mak kat bentong for tahlil my mom, atok and nenek.So malam ni abah sha and adik makan besar kat paya pulai.memang sedap.
siakap masak 3 rasa
kailan masak ikan masin
telor dadar
sop kosong
ayam paprik

semua sekali RM 44

not bad lah kan..huhu janji puas..thank you my abah.macam best.nanti sha sudah kerja sha pulak belanja abah ye.cakap jek..sha akan tunaikan abah..:))

0 comments:

Post a Comment