Followers

Sunday, July 18, 2010

|:: balik kampung ::|

semalam balik kampung yang agak dah lama tak balik.seronok jumpe sepupu yang dicintai dan disayangi but sedih sebab my kakak semua tak dapat balik sebab masing2 ada commitment lain...waaaa!!!tak apa sha boleh berdikari dan berbaik dengan mak2 sedara..yes!akhirnya sha kene tolong nenek Ara dibantu oleh sepupup sha..Syakira Hanis dan Jojo..seronok tengok aksi masing2..

ekh lupa lak sha balik kampung sebab ada kenduri tahlil dan ada sedikit perbincangan adik-beradik arwah mak.alhamdulillah semua berjalan lancar walaupun ada sedikit goyah dan goncang.hahahaha:)) tak perlu kot nak cerita lebih2 kan??semalam jugak terasa my mom ada bersama.sedih sangat.tak it just for you mom..:'(..

after makan..by the way memang banyak makanan biasalah my auntie semua suka masak2 nih..lebih2 lagi kalau masak ramai-ramai syok!!!sebab adanya gotong royong adik beradik dan anak2 sedara ni..sorry sangat sebab tak dapat nak snap picture banyak sebab busy ...OMG!!!! ruginya..



actually adik beradik arwah mak ada 9 orang.6 lelaki 3 perempuan.so my mom dah tiada tinggal 2 orang je.Mok de dan acik..2-2 like my mom kan.sebiji sangat.kalau sha terpandang mereka ber2 nih sayu jer hati ini nak ingat arwh mak..tapi tak apa kan sekurang2nya arwah mak takkan sha lupa.betol tak???

so Al-fatihah buat arwah atok nenek dan mak sha..
semoga mereka damai di alam sana..
..amin..

0 comments:

Post a Comment