Followers

Saturday, July 3, 2010

:| happy seketika |:

hello!! today sha tak balik lagi ke Jengka sebab abah demam.So sha tak nak abah tinggal sorang2..kenapa mesti sorang???soalan yang sering orang akan tanya..by the way sha sudah kehilangan mak..3 tahun lepas..okeyh??

So,pagi2 lagi Atul(as my roomate sampai part 6.hope so) called sha but time dia call sha tak bangun lagi.kepenatan yang amat terlampau.Then dia call just bagitau dia sudah hantar barang.comfirm dapat katil bawah.baru nak suruh dia cop kan meja study sebelah katil something yang agak terkejut juga lah sebab ada new friend from Alamanda..budak banking jugak but part 3.alhamdulillah!!!.ingatkan budak course lain.hee:))

So, tomorrow morning sha pulang ke Jengka...wah!!!!! macam sedih pula.tidak mengapa sha cube spent time bersama abah dan adik tercinta di rumah..malam ini kalau abah sihat,demam dah kebah kita hangout ye..:))..hee:)

JENGKA HERE I COME!!..:))


1 comment:

  1. waaa, nk blek jengka da ea ?
    take care ya! ;)

    ReplyDelete