Followers

Sunday, July 4, 2010

:| spent time bersama |:


seronok hari ini malam terakhir sha makan bersama abah.ala bukan pergi mana pon.lepas ini sha makan bersama roomate2 sha pula.sok pagi sha dah gerak ke Jengka.waaaaa!!!tinggal abah sorang2:( sedeyh..kira malam ini sha dan adik ajak abah makan kat luar.best aw.Excited sikit but sian abah demam stil lagi nak ajak makan kat luar.thank you abah..




1st time sha makan dengan Ain (BFF teknik) memang superb lah!! MIDNIGHT D'HIGHWAY...hahahah:)(memang patut pon nama macam tu sebab memang kat higway Temerloh-Mentakab).macam biasa mee bandung..sedap memamg cukup rasa.pedas..wah! kelaparan sudah..

See!! muka abah tak seceria sebelum ini.kalau snap dia lah paling senyum lebar...






Ini snap apabila muka masing2 dah kenyang..Alhamdulillah..Syukur!!!:))


Lepas itu masing2 tengok bola.Yesh!!!!! Germany vs Argentina..oh my prada!!!! my Klose.cute miut walaupun sudah tua anak 4..hee:) I LIKE..masa tengok tu German dah 1-0 dengan Argentina ..dont worry lewat 15 minit je..layan punya layan sekali masuk lagi lah..yeah!!!!..sambil tu melayan FB.masing2 upadate pasal bola.Good!! same with me..GO GO GERMANY..\(^0^)/.
akhirnya Argentina pulang ke kampung dengan membawa kekalahan 0-4 kepada Germany..

Yahooo!!!..
We are the champion..heee:))
waka waka eh eh!

next Spain vs Paraguay..we will see..

0 comments:

Post a Comment