Followers

Monday, June 14, 2010

KAMI BERCUTI LAGI :))

Wah!! sorry dah lama tak update belog saya.kesibukan melanda lah.hee:) sibuk dengan bercuti dengan kawan2 saya.baru2 ni 12.06.2010 kami bercuti ke Kuantan,Pahang.seronok jugak.walaupun janji 2 bbuah kereta tapi itu tidak menghalang saya untuk membatalkan apa yang sudah kami rancang.tepat pukul 8.30pagi gerak dari Taska Ain then tanpa breakfirst kami pergi ke Kuantan terus pergi ambil Aqilah dekat Hotel Vistana.then bermulalah pengembaraan kami.hee:)

first tempat yang kami pergi East Coast Mall (ECM) untuk membeli tiket wayang Lagenda Budak Setan(LBS.yang best xpayah nak beratur sebab sha dah reserve awal2 tiket wayang tersebut..weeeee~~~layan jugak lah story ni..7/10 lah.bintang yang sha boleh bagi..


Dalam sibuk2 nak beli roti timbullah pulak binatang biru nieyh..comel but berbaulah..hee:) seronok mensnap pic sampai tamak ambil 2-2 sekali..hee:)


then kami bermandi manda di Pantai Balok.seronok!! dah lama tak mandi pantai:) syok habis main rendam2.baling2 air.euwwww!!!masin seyh! sampai sakit tekak dibuatnye.
hah!selepas ini dah malas nak pergi tengok wayang.macam membazir masa.banyak tempat tak sempat nak pergi..haish!!!..

so by the way memang fun hang out dengan korang.selepas ini hope apa yang dirancang semua jadilah.kita kumpul ramai2 okeyh!!

Thank you kawan2 sebab melayan sha
Minta Maaf kalau sha tersalah kata atau membuat sesiapa terasa
Niat hanya nak bergurau
Luv you lah <3..>.<

credited to: Ain Rahman, Aqilah Nawar,Shuhada dan Hanim \(^_^)/

0 comments:

Post a Comment