Followers

Thursday, June 10, 2010

TAHNIAH!!

Wah dah lama tidak update blog ni.berdebu-debu dibuatnya.maaflah asyik bercuti sahaja.hee:)) cuti sekolah kan.so,macam-macam nak rancang pergi jalan-jalan cari kenangan.

Hah! wah hari ini result untuk sem ini dah pun keluar.so sha pon sempatlah pergi ke STUDENT PORTAL UiTM untuk menyemak keputusan sha.Alhamdulillah semua subjek lepas.then naik 1 lagi anak tangga untuk melangkah dunia PART 5.hee:)) so semakin mencabar pelajarannya.

So kepada yang tidak berputus asa untuk menyemak dan menunggu server yang agak terganggu buat masa ini
congratulation!!!!
semoga kalian semua mendapat keputusan yang cemerlang
amin!!...
especially my classmate BMD 4BC
dan rakan seperjuangan
student from BUSINESS MANAGEMENT

Hah! kepada senior-senior yang dah habis menyetelkan part2 korang saya mengucapkan TAHNIAH!!
bestnye.selepas ini dapat grad then yang mana dapat melanjutkan pelajaran ke degree
also CONGRATULATION!!!



credited to: aishah talib,nur hidayatul and ainun..hee;) mesti korang dean lagi kan sem nieyh!!tahniah:))

0 comments:

Post a Comment