Followers

Sunday, June 20, 2010

:: Hangout bersama :)) ::

Semalam hangout with Fitrah bersama Hafizah..seronok duduk bersama2.macam2 gosip diceritakan...open table kat D' Island Cafe.superb !!! exclusive gitu..hee:) actually sha tak pernah lepak makan kat sini.sekadar lalu..but kire okeyh what makan kat sini.harga pon berpatutan.so kalau ade apa2 sha celebrate kat sini jelah.hah! tak pon date kat sini ke..cewahhh!! padahal mana ada bf sekarang.single minggel..yeah!! so sapa nak isi borang boleh dapatkan dengan abah sha ye..tak pun di talian 019966 **** heee:]

So makanan dah sampai..nyummy! besh! actually ini bukan sha makan sorang okeh.sha just makan fun fries + air coke.
yang lain2 nieyh Fit and Ijah ye..heee:)

See !!! sha amik gambar curi Fit tengah makan.sangat kusyuk.hee:) dah lama tak jumpe minah ni.kebetulan praktikal kat sini..bagus sangatlah ajak lepak bersama.wah!!!! teringat zaman sekolah rendah..heeeee:]

Erkkkk !! Alhamdulillah! maaf sha dah habiskan fun fries nieyh.yeah !! my favourite aw.semenjak dah pandai makan kat Mc Donald nieyh kire memang sudah sebati dengan semua fun fries.tidak kiralah di mana melainkan fun fries kat KFC..Sumpah !! tak shedap ..Seee !! sori sangat 2


Hahahahaaha...kalau diingat balik cube bandingkan picture atas and bawah..gelak guling2 aw.tidak sangka hubungan friend sampai sekarang kan Fit hahahaha..shuke gile dapat keluar sama2

menaman Cik Fizah nie membeli belah tudung macam Fit pakai nieyh..cantek!! nanti nak cube lah..ngeh2!!..



Jalan2 punye jalan terserempak kedai baru buka.wah!!! langkah kanan before kitaorang masuk dapat free gift au..hee:) spongebob nie hah..!! then sha ternampak bantal rama2 yang sha idamkan dulu..dah lama aw..ngeh2.ni semua disebabkan sha ternampak bantal tu kat belakang kereta orang time sha jalan2 ke Kuantan dengan abah..yeah!!! sha akan dapatkan bantal tu then buat semak kat katil..hahahaa


HOPE HUBUNGAN SAHABAT KITA SELAMA INI BERPANJANGAN DAN SAMPAI BEBILA..HEEEE:))

Credit to Nor Fitrah Mohd Isa dan Hafizah Hamid..muahxxxx.mish you!!!

2 comments: