Followers

Sunday, June 20, 2010

Selamat Hari Bapa

Gambar semasa melepak sesama di Najjath,Bentong


Wah !! sempena sambutan hari bapa hari ini saya nak uacapkan
SELAMAT HARI BAPA kepada bapa2 tidak kiralah yang dipanggil abah,abi,abuya,daddy,pak dan yang berada di seluruh dunia.tidak kiralah di utara,selatan, barat dan timur.

To my Abah, Haji Samat bin Haji Mehat..saya sayang sangat abah saya.banyak pengorbanan yang telah abah curahkan pada kami adek beradek.setelah perginya arwah mak 3tahun lepas, segala tanggungjawab abah untuk anak2 abah telah jalani dengan baik.

Abah sha nak ucapkan terima kasih sebab selalu dengar pemasalahan sha selama ni..selalu sha cerita dekat mak.tapi kini tidak lagi.dulu sha takut nak cerita sebab takut abah salah tafsir.sekarang sha senang dengan abah.

Sha akan cube buat yang terbaik untuk membalas jasa2 abah selama ini.walaupon kejayaan sha tanpa mak disisi tapi abah selalu pesan mak sentiasa ade dengan kita walau dalam keadaan yang baik atau susah.


Terima kasih Abah.sha doakan abah sentiasa dalam keadaan baik dan sentiasa sihat.sha masih perlukan abah disisi sha sebagai kekuatan sha.sha sayang abah sangat2.SELAMAT HARI BAPA

HAPPY FATHER'S DAY

credit to: semua bapa di Malaysia.!!!!! jangan diabaikan..:))

1 comment:

  1. yeahh,, saya sayang ayahh jugaaa!

    wahhh, lawaaa blog kakak nehh. hee :DD

    ReplyDelete