Followers

Wednesday, June 30, 2010

|:: Blue Bear ::|

Hello!! hee:)

So, sambil sha menaip ni sambil itu usha web celcom.bukan apa sha macam menarik dengan apa yang celcom dah promote macam2 for World Cup ni..
By the way sha bagilah sedikit gambaran for those yang memang pengguna Celcom yang nak dapatkan celcom Blue Bear ini..Before itu jangan lupa dapatkan lagu seperti di bawah ini..hee:)


Ada 3 step..so korang bolehlah folow this step untuk grab the BLUE BEAR ni..:))
Then dapatkan kelapan-lapan BLUE BEAR ini ye..


For information http://www.celcom.my/vs/

sha seronok gile pergi tebus blue bear ni..chomel sangat.Now sha dah ada 4..France masa sha pergi Youth 10, England abah punya then Germany dan Spain sha punya.segan dibuatnya nak pergi tebus but itu hak masing2 rite..biarlah apa orang nak cakap..yang penting diorang ada ke blue bear ni.ada????tak ada kan...




See!! sha bersama pasukan bola yang sha suke.actually entah bila masa suka German but demi seseorang dulu sha cuba mendalami kenapa German..hee:) at last terlekat suka then demi KLOSE sha sanggup..hahaha..hope world cup GERMAN ADALAH JUARA...wish that..

ekh kenape mesti GERMAN duduk sebelah SPAIN???..actually for my friend..
QAMARUL SAHID...untuk awak sebab awak terlalu obses dengan SPAIN..hee:)

Hah! baru2 ni sha selak-selak laman web celcom....wah!!!! chomel sangat..tak sangka ada origami BLUE BEAR...comel2..i like sangat...so untuk dapatkan lebih lanjut





So, dengan pantasnya sha pergi download for BLUE BEAR origamy comfirmlah sha pilih GERMAN rite..hee:) then sha nak buat satu.hee:) for next blog sha akan tonjolkan bout my cute miut BLUE BEAR origamy..:)

LOVE THIS>>>>




2 comments: