Followers

Tuesday, June 29, 2010

:: Reunion pertama ::

Pada 26 Jun 2010..reunion still berjalan dengan lancar setelah beberapa orang je yang menghadirkan diri..tidak mengapa..heee:) kenapa ayat sha macam ni...hah! ni mesti sebab dah lama tak update belog saya ini..hahahah!! padan muke..itulah nak update xde mood lah apalah..sha...sha(wah! teringat si dia memanggil namaku pula..poyos disitu)
before tu sha nak minta maaf sangat pada semua sebab sha datang agak lambat then buatkan korang tertunggu2.sori:(


So terima kasih pada semua..best sangat jumpe dengan korang..
\(^_^)/..
setelah 2tahun tidak berjumpe akhirnya..hee:))
thank you sangat2..


This Izma..walaupon dia bukan classmate sha but die housemate sha dulu..heee:) makin cantik dia..rindu lagi 4 orang housemate sha..diorang tak dapat nak datang:( kak ina,dayah,azie and jaja..masing2 ada hal..tak apa sha faham
bilalah boleh jumpe korang ye??



Wah..!!! makan time..tak kisah orang nak cakap makan murah ke apa ke..janji tak guna duit korang kan..hee:) masing2 nak lunch masakan kampung..so zul tunjuk tempat ni..hentam saja..sha dah kebulur gile..hee:)
lepas makan sha agih2kan cupcake..huhuhu~~sungguh kesian cupcake ni dah hancur sikit sebab Maro bawa naik motor datang Mid..

maklumat lanjut tentang cupcake klik di sini




.

<3>
<3>
<3>
<3>
<3>
<3>
<3>
Yeah!!!! kawan baru sha..nama dia fatin kawan kepada Azie..hee:) comel..:))







semantara itu kitaorang jalan2 tengok binatang..hee:) comel.harga pon boleh tahan.standardlah jual kat KL..cube jual kat Temerloh kompem murah..:))






BFF sha..hee:)





before nak balik kitaorang sempat tinggalkan kenangan bersama2..tapi tak best pulak izma dah balik then Maro yang tukang snap diz picture..:(
but really mish them..nanti kite buat lagi reunion bersama2 ye..
hope sangat semua budak2 lame still boleh involve reunion akan datang..

TERIMA KASIH

Bestfriend Forever

0 comments:

Post a Comment