Followers

Friday, July 19, 2013

Miss that moment :)

Assalamualaikum semua :)

Awak oh awak . Tahu kan hari ni hari Jumaat . Tahu tak hari apa ? Jawapannya hari ini kita genap puasa 10 hari . Yeahhhh !! lagi 20 kita nak raya . Hehe . Gurau di pagi hari . Tapi betullahkan hari ni dah 10 hari kita berpuasa . Sekejap je masa berlalu . Rasa semalan baru annouce puasa kat tv . Its okeh selamat menunaikan ibadah puasa ye awak-awak sekalian . 

Kalau perasan sha dah tukar lagu kat belog ni . Best tau . Kalau karaoke mesti bawak lagu ni . Akak sha yang suggest . Sangat sentimental value kat situ . Dah lagu jiwang gini mulalah teringat something yang rasa tak perlu nak kongsi kot kat dalam belog ni . Tapi just nak share dengan korang aja . Hehe . First of all lagu ni khas untuk dia . Hope dia tak stalk lah belog sha ni . Hehe . Rasa tak kot sebab dia busy . Miss time mula kawan, hangout, gado2 tapi tak pernah nak pujuk . Hehe . Apa-apa pon best weh ngan dia . 

Actually, sha dah lama kenal dia ni . Since sekolah teknik lagi . Tapi apakan daya masa tu sha sekadar murid biasa yang selalu buat hal . Kat sekolah sha ni baik tau . Tapi kat asrama taiko . Hehe . Sha kenal dia ni pon sebab diorang ade geng . Geng pengawas yang agak kerek . Erkk !! Betul sangat kerek okeh . Pada mulanya tak kenal pon, just lepak depan kelas kawan yang cakap . Masa sekolah manalah sha nak usha student lain, sebab sha masa tangkap cintan dengan clasmate sendiri . So, focus sorang dahlah kan . But now, clasmate tu dah ex okeh ex .  

........................................................................................

Then, 6 tahun, sampailah sha degree, masa tu dah nak habis part 5 . Dekat final dah . So, jumpe balik dalam facebook . Biasalah facebook kan merapatkan silaturrahim . Diapon inbox kat FB . Rupanya dah lama kawan . Tapi sha jerr yang tak perasan . Maaf ye . Dulu jenis sha approved jer sekarang kene tengok dulu, mutual friend dengan sapa . Kalau tak kenal tu sha hold jap . Kekadang langsung tak accept pon . Hehe . Dalam FB borak apa yang pon dah tak ingat then yang sha tahu, sha makan time tu dengan kawan so i give my phone number kat dia . Bukan apa, sha berani bagi sebab i know him even tak pernah tegur pon kat sekolah dulu . Then, dari mesej, call dan ikutkan hari-hari kot . Almaklumlah viber call kan free . Segala masalah kat dia lah . Nasib dia tak kisah . Maksud sha tak kisah tok mendengar . Kekadang bagi semangat . cehhhh :P

I told him yang sha sem depan (Part 6) nanti praktikal kat Kastam . So, die terus decide nak jumpa . Whattt !! Jumpe ?? Almost 6 years kot . Ala relakslah dulu . Kononnya tak sedia bagai . 
30 Januari 2013 is our first dating gitu and on my birthday . Hehe . Malu tapi buat-buat tak malu . Controllah sikit kan . Tapi tengok dia yang lagi malu . Sha ingat lagi awak, awak pandang pastu senyum sengsorang . Hehe . Sabar jelah . Makan together-gather then awak buat surprise kat sha . Tenkiuuuuu ~~ tak pernah lagi orang celebrate birthday macam ala sweet2 gitu . Selalunya sekali package . Tepung include telor . But hari tu, taraaaaaa ! cupcake . Siap nyanyi lagi . Hehe .

30 Januari 2013 - Happy Birthday to me . Hehe :)

Thank you being my friend and my partner . 
Saya doakan awak berjaya dan terus berjaya . 
Semoga persahabatan yang terjalin sampai bebila .
InsyaAllah 
Amin ya rab :)





p/s : Kalau ikutkan kamus saya, kita dah kawan 7 bulan . Yeaaaaahhh Y( ^___^)Y
p/s/s: Sesiapa nak usha pre-loved bag yang comel-comel SINI ye 

0 comments:

Post a Comment