Followers

Tuesday, July 16, 2013

Pre-loved :)



Assalamualaikum semua :)
Salam Ramadhan bloggers sekalian :) 
Hari tu sha ade cakap nak nak buat pre-loved kan . So kat sini ade 2 bag . Sha jarang pakai sebab sha sekarang suka beg yang besar-besar . Bukan apa senang sumbat semua barang macam phone, power bank, makeup dan sewaktu dengannya ^^V. Murah jer . Bolehlah korang melaram time raya ke jalan mana-mana ke . Hehe :) Kedua-duanya ada tali dan still comel lagi . 

Colour Yellow : RM25 include postage 

Colour Red : RM15 include postage


Sesapa yang berminat boleh add facebook sha ye :)




p/s : Terima kasih sebab angkat call :) rindu awak actually ^^


4 comments:

  1. hai..samalah..iera pun suka beg besar2..senang...even badan kecik..hihi
    salam perkenalan ye ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaaaann , Hehe , Tq singgah blog sha :)

      Delete
  2. betol2. beg besor senang. walaupun orangnya kecik. huu~

    ReplyDelete