Followers

Saturday, September 3, 2011

Shopping For Ke KB





Assalamualaikum :)

Hye semua . Selamat Hari Raya . Wahhh ! mesti ramai buat open house kan . Seronok jumpe kawan-kawan lama . Buat masa ni , sha ta jumpe lagi dengan dioarang sebab masing-masing agak busy . Maaf sangat sebab dah lama ta update belog . Even, duduk umah aja raye ni , but nak update sha rasa ta ade masa . Maaf ye . By the way , terasa bahang nak ke KB. Ya Allah , tinggal beberapa hari sahaja . How ye life kat sane ?? Hope membawa 1001 makna sha kat sana nanti . Well , preparation untuk ke sana ta adelah rasa macam excited mula-mula masuk U dulu . Kalau dulu happy aja . Yelah dekat dengan rumah kan . Every weekend balik rumah aja .

Sha sentiasa nak adik teman pergi shopping . Boleh mintak pendapat sikit ^_________^

Beli barang yang basic aja macam kertas kajang , pen , buku latihan dan dll . 

Then , petang semalam , sha dah settlekan apa yang perlu . Macam sha pergi photostat keperluan nak masuk ke sana nanti . ( ic,surat tawaran dan dll .) . Pastu , abah ajak jalan-jalan . Macam sha terpikir kalau jalan je baik ta payah kan . Bagi menyenangkan keadaan nanti , sha ajak abah pergi ke kedai buku . Beli keperluan belajar . Bukan apa , if dah settle sikit-sikit nanti ta ade kelam kabut . Banyak gak sha shopping banda alah ni . Padahal yang sem-sem lepas ade jer . Tapi kenalah semangatkan beli baru semua . But ta adalah semua . Yang mana sha boleh guna lagi , sha still nak pakai . Jenis sha if dah state kan 1 barang ni , sampai bila-bila sha pakai melainkan kalau rasa nak tukar . Hehehe .

Then , round-round bandar Temerloh . Sangat lengang sebab masing-masing pergi beraya . Bestnye . Kitaorang anak beranak apa lagi , snap sane sini . Okeh , itu aja aktivitinya . Beraya pon still kena pikir pasal belajar . Education sangat penting ye kawan-kawan .


Selamat Bercuti ^__________^


p/s : Beli berpada-pada . Jangan membazir . :)


0 comments:

Post a Comment