Followers

Wednesday, August 10, 2011

Bazaar Temerloh ^^


Assalamualaikum :)

Hye semua .. Sehat ?? Actually sha nak kongsi something sempena puasa ni . Hehehe . Patutnye dah lame ni . Tapi ta adelah lama sangat just 3 hari lepas , means puasa yang ke-7 . Sha keluar pergi bazaar dengan adik and abah . Masa ni , sha memang ta puas tidur sebenarnya . Yelah kan kalau tidur nanti takut terlajak nak sahur pulak . So , sha berjalan-jalan beli apa patut for berbuka . Ya Allah even sha ni bukan kat KL sekalipon but jem dia mak datuk memang crowded . So , Sha ajak abah and adik snap gambar . Orang sebelah tengok aja . Hehehe . Sha tahu diorang pon nak joinlah tu kan . lalalaalalaaaaaaaa .

Eyebag yang semakin menjadi-jadi . OMG !!! Sabarlaaaaah ^^

Abah yang dah agak bosan dikala jem sedang berleluasa . hahahahaa . Sha buat-buat ta paham ape perasaan abah time ni . ^^

Sampai rumah , sha beli Ayam Golek , Sambal udang Petai and kuih sikit . But Kak Long masak terbaiklaaaah . Udang Lemak Nangka + Daging masak Kicap . Ya Allah rezeki bulan puasa ni . Bulan puasa ni , sha kuat makan . Even niat dihati nak diet tapi macam hampeeehhhh !!! So , abaikan ye . Korang doakanlaaaah supaya sha kurus macam dulu-dulu . Hahahahaa
Daging Masak Kicap
Udang Lemak Nangka
Ayam Golek
Sambal Udang Petai
Popia Goreng + Pai Susu + Kuih Bakar


2 comments:

  1. adoiiiiiii bestnye.rasa nak balik rumah sekarang jugak.

    ReplyDelete
  2. @ascil.punye.lah

    yeke ? cepat2 makan masakan kat umaaah . lagu puasss . hehehe

    ReplyDelete