Followers

Thursday, July 28, 2011

Review Blog Yukkkkk ^^


Assalamualaikum :)

Hye semua !!! Sehat ? Yeaaaaaah !!! Hari ni sha ta pergi mana-mana . Duduk rumah then adalah jugak mood datang pagi-pagi kemas bilik . Actually nak kemas barang yang dah lama ta berusik cam kotak buku yang sem lepas . Bukan nak buang but nak asingkan yang mana nak bawak ke kelantan or nak tinggal . But semua macam kene jer . Hahahahaa . Yelaaaah nak jadi cemerlang sanggup buat apa sahaja . Waaahhhh !!! dah melalut ..

Hari ini aktiviti memerah otak nak pikirkan how nak create header untuk kawan sha ni . Kebuntuan menguasai diri . Actually, yang atas ni sha buat saja-saja . Tahap kebosanan yang tinggi . Then mintak permission dengan tuan badan nak makeup her blog . So dia pon on . Makanya terhasillah .

Jom singgah belog diorang


This one sha buat tadi . Si Farah mintak tolong . Just sha makeup sikit-sikit aja . Lagipon yang lain-lain takut ta menepati citarasa . Sha just buatkan header and cari background . But totally dia berpuas hati dengan hasil sha ni . hehehehee . Ta salah kalau nak tolong kawan-kawan kannnn ...

p/s : Sekadar mengisi masa lapang ^^V Hope kamu berdua suka ya dengan hasilnya :))

6 comments:

  1. oo...x lama dh kan nak ke kelantan..

    ReplyDelete
  2. http://zahirahzahrin.blogspot.com/2011/07/giveaway-happy-birthday-ayah_19.html

    tag awak..

    ReplyDelete
  3. Thanx... LOVE WHAT U'VE DONE 2 MA HEADERS N BACKGROUND.. ^^b

    ReplyDelete
  4. @amilinhussin

    Aahhhh lah kak oiii . huhuhu rayer kejap jelaaah . ta best daaaaa

    ReplyDelete
  5. @Nur Syahida

    owhhh terima kaseh . insyaAllah sha join ye . ^^V

    ReplyDelete
  6. @Ieka Miyako

    hehehehee . kalau ade lagi yang akak nk buatkan bg tahu . tapi kene bagi duit rayer . hahahaha . just joking . :))

    ReplyDelete