Followers

Friday, July 29, 2011

Berdating lagiiiiii .. Sukeeeee


Assalamualaikum :)

Hye koraaaaanggg !! Sha agak banyak cerita nak kongsi dengan korang . But 1-1 okeyh . By the way , kelmarin sha kuar dengan Ain ke Temerloh . Sha dah alang keluar sha nak kena bayar bil broadband Celcom . Kalau ta kompem ta ada dapat nak update belogkan . Arghhh ! alasan semua itu . Then baru boleh jalan-jalan cuci mata . Hehehehe . Eheeemmm ! before tu , nak tanye persiapan mental and fizikal sudah prepare ke . ??? InsyaAllah , Isnin depan kita yang umat Islam ni akan menunaikan tangungjawab kita iaitu PUASA . Jangan nak buat-buat lupa ye . ^^V.

Hari tu , sha nak keluar terus dengan abah sebenarnya , tapi abah dah tinggalkan sha . So , ta sempat sha nak siap-siap then sha message Ain suruh datang jemput . But dia cakap lambat sikit . Okeyhlah macam tu . Sempatlah sha tidur jap . Then , tetiba Ain datang awal . Nasib sha dah mandi but the important thing nye abah ta tinggalkan kunci gate . Ohhh My God .!!! How sha nak kuar kan . Then , sha suruh Ain lepak jap tunggu sha siap-siap .. Nak tahu ape kesudahannya , terpaksalah sha buat kerja macam dulu-dulu . Means kena panjat pagar . Hahahaha . Kalau ta buat macam ni how sha nak keluar . Heheheh .



Then , sampai Temerloh jumpa kawan Teknik sha, Sofea . Actually , nak ajak dye lunch together-together . Biasalah banyak cerita kan . Lepas tu , sha teman abah lunch . Bukan apa memabg sha ta sempat nak masak . Next , sha solat zohor kat bazar then bermula operasi sha and Ain . Berphotoshoot kat Tasik Temerloh . Sha pon nak gedik-gedik depan camera kan . Nasib baik ade photographer ni . hehehee .


Ni gedik sikit depan camera pink sha tuhhh .


Thanks Ain sebab melayan sha sepanjang photoshoot . Hahahaha , Sha bukan model terkenal pon . Pose pon entah apa-apa . Nanti ade rezeki sha tepek kat blog ni ye . Before sha balik rumah , sha pergi kedai Bubble . Sha cari benda alah ni . Comel kan . Sha suka Hello Kitty . Sapa nak belanja sha . Nasib baik ada less tok barangan Heloo Kitty ni . 10% . Hahahaha . Sha beli pon sebab It's like diarylah . everything boleh sha tulis . Rasa-rasa sha akan tulis ta dalam ni . Entahlah benda comel macam nie susah sikit ^^V


Muka depan ^^V


Dalamnya ^^


p/s : Teringin nak makan kek Secret Receipe laaaaah . Chocolate Indulgence .

0 comments:

Post a Comment