Followers

Friday, July 8, 2011

Nak Lipbalm Free From LIPICE :)


Assalamualaikum :)

Hye dear !!! Sehat ?? Hope korang dalam keadaan sehat-sehat aja. Yeaaahhh !! kat sini sha nak kongsi dengan korang. Actually, semenjak sha join LIPICE MALAYSIA kat facebook banyak advantage yang sha dapat. Dia punya admin pon ta sombong. Kira mesra pelanggan.Okeyh, kali ni pihak lipice nak bagi lipbalm free. Senang sangat.

First, pergi ke website LIPICE, then click yang tengah tu. Then isi jelah form tu okeyh.Make sure information bout your details are complete tau. Nanti susah pihak admin nak sent lipbalm tu..
Okeyh, dah puas hati dengan semua maklumat yang korang bagi tu, bolehlah click
SUBMIT. Nanti tunggu dia akan bagi lipbalm tu okeyh..
Kene sabar ye :)

SELAMAT REGISTER KAWAN-KAWAN

6 comments:

  1. q pun mintak taw.. ahahaha.. padehal q xboleh pakai yang die nak bagi tu.

    ReplyDelete
  2. @~Queen Q~

    hehehehe.kenape Q ta boleh pakai. hehe yang gift free tu ta pakai.1 yg gloss tu bg kawan. kat umah kadang2 tukar-tukar pakai juga. but sha prefer yang lipbalm yg baru tu. kissy pink ..:)

    ReplyDelete
  3. q boleh pakai lipice sheer colour je.. yang free tu buat bibir kering.. tak best!

    ReplyDelete
  4. @~Queen Q~

    Yeke ?? hahahaha. habislah kalau LIPICE dapat tau.hehehee :))

    nice to know you Q :)

    ReplyDelete