Followers

Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?


Assalamualaikum :)


Nak join . KLIK SINI ye :)

To blogger sekalian, kali ni sha beri peluang tok mengkrik belog sha yang dah usia setahun ni .
Please kritik boleh but gunalah bahasa yang sedap didengar ye ^^V
Terima kaseh semua !!!

7 comments:

  1. Awak buang la widget gengblogger tu. =D

    ReplyDelete
  2. byk widget yg tak penting...background music pon kurang penting

    jemput kritik balik yea...

    http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  3. buang widget gengblogger ye :)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  4. lagu xperlu, memberatkan blog
    widget follower letas atas skit

    dah folo n sila kritik blog saya
    http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  5. salam. hehe, turn kita plak nak kritik, hehe

    pe kata awak untick scrol page kat bahagian edit/design...

    dah untick ke?

    but, yg lain ok dan cantik

    =D

    jom,

    Segmen yang sama

    ReplyDelete
  6. Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali

    ReplyDelete