Followers

Wednesday, June 22, 2011

Thanks Lipice Malaysia ^^v


Assalamualaikum :)

Hye semua !! Sehat ?? Hope korang sentiasa dirahmati oleh Allah S.W.T. By the way, sha nak kongsi kegembiraan pada hari ini. Actually, sha adalah salah sorang pemenang SEKALI LAGI yang dianjurkan oleh LIPICE MALAYSIA. SEKALI LAGI tu apa ??.Jap lagi story. Korang ada baca ta entry before this pasal sha beli lipice dengan voucher RM2 ?? Kalau belom DI SINI


Then, sha belek2 lah fanpage Lipice ni. Kebetulan, diorang ada anjurkan contest. So, sha tengok due date contest ta habis lagi lepas tu, sha ada terbaca, selagi ta umumkan contest tutup bolehlah lah sent. Actually, contest ni senang. Just snap resit pembelian beserta barang tu, then share photo kat fanpage. Semalam, dia suruh sent details. Cam terkejut jugak.Sebab sha join last minute, then see !! ta salah if nak mencuba.. So, check details nama sha tersenarai dalam ini. Nak tahu menang apa ???



Tarrrraaaaaa !!!
Tayangan Perdana Filem Sekali Lagi
Lisa Surihani and Shaheizy Sam

Date : 27 June 2011
Day : Monday
Place : Pavilion, KL


p/s : Ta sabar nak jumpa Lisa Surihani :)) Sapa nak ikut ?? Opssss ! dah pilihlah.sorry :)

8 comments:

  1. YEAHHH!!! I'M DA LUCKIEST ONE..THANX SYA.!=)

    ReplyDelete
  2. @MiSs A.Y.U

    ye sayang.jangan lupa.abah dah bg green light :)

    ReplyDelete
  3. waaaaaaaaaaaaaaa...
    jia stil ternganga lagi ni..
    best best best...
    btul3..
    tak salah kalau mencuba..
    tahniah ye.. =')

    ReplyDelete
  4. @jia

    sha pon teruja jia.thanks ye.hehehe.thanlks singgah belog yg ta seberapa nieyh

    ReplyDelete