Followers

Friday, June 10, 2011

Nora Elena. Best ATAU Ta ??


Assalamulaikum :)

Hye semua !! Actually,hari ni sha baru habis tengok cerita Nora Elena. Ala,citer yang dok orang kata hot sangat tu kat TV 3. By the way, before ni sha ta layan cerita ni sebab ditayangkan time nak maghrib right..Bile sha terbace kat FB feedback yang sangat awesome..so sha nak trylah tengok dari episod 1 sampai latest 20 kan..Sha tengok kat tonton.Ta adelah nak loading sangat.But..thumb up babe !!! ta salah episod yang 17 tu sha touching sangat yang Elena tau kesalahan dia then said sorry to Seth. Wow !!bukan senangkan nak jumpa lelaki macam Seth ni.Agak penyabar and penyayang..Cinta boleh mengubah apa sahaja.kan ??

NORA ELENA, 7 MALAM, TV 3

Sha harap ending cerita agak bestlah nanti. Nanti ramai yang kecewa pulak. Apa yang penting, buat masa sekarang cerita ni memang best..Ta rugi tengok..

Selamat menonton :)

6 comments:

  1. layan gk cite ni kt umah. bila time iklan, lari2 g smyng mghrb.. best~~

    ReplyDelete
  2. @amilinhussin

    hehehehe..tulah.ala.ta kesah jnji buat yang wajib dulu..
    kan ??hehehehe

    ReplyDelete
  3. malas nak tgk...masa tak sesuai la...isk..

    ReplyDelete
  4. @puteraduyong

    its okeyh dear.kan boleh tgk online or some website rite..hehehe

    ReplyDelete
  5. @Nur Syahida

    hye syahidah.thanks.hehehe..kenape ta ade mood dear ??

    ReplyDelete