Followers

Sunday, May 8, 2011

Kenduri kawen.yeehhhhaaa !!!

Assalamulaikum :)
Selamat Hari Ibu pada Ibu2 seluruh dunia :))

Hari semalam, sha menghabiskan masa pergi kenduri kahwin kat rumah.Sha pergi pon dengan abah and Kak Long.Ta jauh mana pon, sebelah,sebelah dan sebelah kampung sha.Actually, tuan rumah ni kawan arwah mak, so no wonderlah kitaorang 1 family kene pergi.Terima kasih sebab menjemput kami bagi meriuhkan keadaan.hahahaha..
Theme best sebab warna biru.Biru warna feveret sha jugak.Ada certain ahli keluarga rumah ni pakai biru + pink.Ta sangka juga sebab, first sha sebenarnya nak pakai baju warna purple, tapi ta jadi sebab sha ta jumpa inner purple.Yelah kan, balik rumah hari tu, baju2 dari kolej mana kemas lagi.So, ta tahu letak mana.Then, sha grab baju kurung biru match kan dengan inner biru dan selendang pink.
Wow ! ta sangka sampai2 jer.sha dah macam tuan rumah.hehehe. :))


Ni, muka masing2 dah kenyang.
Makan nasi minyak+ayam golek+daging+air sirap :)

Along dan Kak Fadzlin

Sempat ber'snap' dengan pengantin perempuan.Amik berkat..yeeehhhh !!! Thanks Kak Fadzlin.Awak sangat cantik pada hari ni.Nanti sha nak kawen warna biru+pink lah.hehehe.Okeyh ta??

Yang kat bawah ni, sha macam gangster pulak.Tapi sha suka, sebab korang perasan ta, awan kat belakang tu, comel warna putih.Terserlah tau lepas edit ni. :)


Last, sha ucapkan Selamat Pengantin Baru, Semoga kekal ke anak cucu.
Tahniah buat Abang Fakhrul dan Kakak Fadzlin :)

p/s : Bile pulak tima sha ekk ??
p/s/s: Dah balik dari kenduri, terus jumpa adik sayang. :)

0 comments:

Post a Comment