Followers

Thursday, May 26, 2011

Akhirnya habiiisssssssss DIPLOMA :)

Assalamulaikum :)

Yeeeeehhhhhaaaa ! Alhamdulillah, finally sha dah habis diploma. First of all, thanks a lot pada abaaaaaahhhhh sebab banyak kali bagi semangat kat sha.Susah senang sentiasa ada bersama sha.Abaaaaaahhhh, sha nak mintak maaf sebab kadang2 akak lupa nak call abah macam selalu sebab akak busy, tapi abah sanggup call akak.Terima kaseh abaaaaahhhh.Kadang2, akak busy abah sanggup lawat kat sha kat Jengka tu. Terima kasih abah :)

Second, to my akak-akak sekalian kak long, kak angah, kak de, kak lang and my cutest sis atiq, korang terbaik.Bagi semangat tatkala akak down gile2.Korang adalah kekuatan buat akak sampai bile2.Sayang korang sangat2

Third, thanks to all my UiTM Jengka's lecturer from sha part 1 until part 6.Thanks a lot dengan ilmu2 kalian curahkan dan segala teguran, insyaAllah sha akan pegang dan amalkan untuk masa akan datang.Hanya TUHAN akan membalas jasa baik kalian semua :)
* Thanks lecturer part 6 especially Ustaz Hafiz, En Azeaman, Pn. Siti Aisyah and En Zahid *

Last, thanks to all my classmates for ever
Zulkamal
Zulkifli
Zulfaizy
Syazwan
Aishah
Athirah
Rara
Atul
Izzah
Hafizah
Ainon
Baizura
Tipah
Shima
Nadhirah
Congratulation to all my friends..Kita nanti grad sama2.Sayang korang sangat2.Even kita masing2 jauh still contact kat FB.Jangan lupa group yang aku create tu tau BM112 6C. Korang adalah terbaik dalam hidup aku.Korang jangan lupa aku tau. ^^V


p/s : malam tadi check result, ingat loading or sebaliknya, tapi puhhh terus keluar.Alhamdulillah!! terus keluar dari mulut ni.Syukur sangat2 :)
p/s: Sedih, arwah mak ta ada hari graduation nanti..Akak sayang mak sangat.
p/s: psssssttt !! kat rumah bahasakan diri 'AKAK'[padahal anak ke 5] .Tapi bile dengan adik,' Andaq'

4 comments:

  1. wah omedeto. continue laa deg pulak :D

    http://azrasaddict.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. @Capital A ♥

    Yup insyaAllah..hehehe.tunggu offernya..btw thanks :)

    ReplyDelete
  3. bestnye. tak sabar nak hbs dip gak.

    ReplyDelete
  4. @alyaa
    hehheehe..tahu ta ape.ta ape.sabarye.nanti awak hbs jugak dear..
    thanks :)

    ReplyDelete