Followers

Friday, April 15, 2011

Pertama Kali..Jakon jap

Assalamualaikum semua !!
yeahhh!! hari ni agak free.actually sha ta mula lagi nak study..maybe kejap lagi sha nak study Islamic Banking terlebih dahulu.sebab topic yang agak banyak then ade kire2..
by the way, sha nak cerita pasal picture kat bawah nieyh..
pernah ta korang makan dan merasainya???
hari tu ada lepak sampai ke Temerloh.semata2 niat di hati nak jalan2 area Jengka sahaja.
OMG !!! bagi sha ni pertama kali.
namanya ROTI TISU kan.
waahhhh! bila makan rasa bangga plak sebab ta ade orang yang tandingi roti sha.hahaha.
terima kasih pada kanda Zulkifli sebab dia yang perkenalkan roti tersebut.
not badlah sebab rasanya ade butter sikit and gula.
sedap memang sedap.dengan cicah kuah kari dan sambal sikit

Memang nikmat gila makan ni.heheh.sapa nak rasa??angkat tangan dulu !!!

0 comments:

Post a Comment