Followers

Saturday, April 16, 2011

Balik Rumah !


Assalamualaikum semua !
Happy Saturday..
cuti2 buat ape ye??sha sekadar mentelaah buku.kan tinggal bape hari saja lagi.
cuak melanda diri.
yeahh ! actually sha nak cerita pasal sha kena teman kawan sha ni balik.even ta sampai Klang pon kire macam happy lah kan kawan selamat depan mata..dan ini kali pertama sha balik Temerloh naik bus Jengka Liner..hahaha.padahal boleh saja nak Metrobus sebab setiap setengah jam bus ada.tapi ta apelah sebab kawan, sha ta kisah..
before tu meyh sha kenalkan kawan manje sha ni..

yehhh ! disebelah sha ni lah..Latifah from Klang.samelah dengan sha nye buah hati.bile ajak lepak mulelah cerita kampung masing2.heheh.[jangan marah ye]
1st, sha pergi teman dia cari kain same dengan bajunya.bukan ape, entah macam mane gosok then terbakar sikit.dah cacat kan.so rezeki pihak pada dia, abang tu ade simpan lagi.so belilah..
then , lepak makan ABC..sedap.even kedai tu ta lah popular mana tapi rasa dia sangat best.trylah.depan kedai ABANG MAN NASI AYAM..khas student Jengka aja.


Sampai2 rumah, lepak jap..makan2 bersama Abah tersayang..pastu abah cakap nak tunjuk something..taaraaaaaa !!

Korang kenal binatang ni..hehehe..ni baby kepada tupai..so sha namakan dia baby PAI.hehehe.comel tau.actually ade 2 ekor lagi dalam laci luar tu..sha rasa ni sulung sebab lagi 2 tu kecik then baru nak tumbuh bulu2 yang halus tue..by the way sha takut nak pegang sebab diorang ni baru tumbuh gigi then kalau gigit terus berdarah..I HATE BLOOD !..


p/s: next time sha tunjuk Nel and Neliel dah besar !!!

0 comments:

Post a Comment