Followers

Tuesday, April 5, 2011

KAMI MENANG BOLA JARING - FAMILY DAY

Assalamulaikum semua !!!
dah lama ta update kan.bukan apa sha betul2 mintak maaf sebab busy sejak ni.yelah lah kan final exam dah nak dekat..bak kate orang puteh
JUST AROUND THE CORNER
wahhh !!! actually sha nak story sikit sebab ni kali pertama sha involve
FAMILY DAY BUSINESS SOCIETY .. tempat korang ada ta??jom lah kongsi.heheh
yeahh..benda ni bukan sha ta join before this sebab weekend je sha balik rumah.so ta ada lah nak join semua..tapi kali ni terasa nak join sebab bukan apa, yelah dah last sem, then nak kumpul sijil2 yang ada..1st apa yang sha tanya pada dak2 ni..'adakah sijil nanti diorang providekan'if ada sha join sebab sijil2 ni kan penting bile kite ada interview nanti..hah ! kan senang..


Adush! mula pulak entry muka penat macam ni.haha.masa ni sha memang dah semput gila2 sebab boleh pulak join dengan budak wakil2 UiTM..but so far Alhamduillah lah.bukan apa diorang agak friendly lah jugak kan..hehehe.seronok pulak kitaorang join benda alah nieyh..pastu sanggup beli bola semata2 game esok.so masa ni training betul2 then ingat balik position..by the way dalam ni position sha GD iaitu Goal Defend..hahhaa.dengan kelebihan yang ade..so no wonderlah diorang letakkan sha dalam position sebegini....



Hari esoknya perlawanan bermula.berdebar2 sebab tengok budak junior ni sebab macam best2.sempat lagi lah pesan kat kitaorang yang diorang ta reti nak main.OMG !!! sangat penipu wahai kalian semua ! sampai hati tau tipu kakak2 senior korang.hehehe..tapi ta kisah lah. :)


Teliti betul2 sha yang GD tu sedang defend GA.seriously adik GA ni memang pandai shoot even masa ni kitaorang menang tapi best.dia pandai cari peluang tempat kosong tok dapatkan bola..wah !!! memang agak penat nak kejar dia..masa ni sha agak penat bukan dapat bola tapi penat halang orang..hahaha terima kaseh adik >.<


Yeah !!! this is our supporters. Firstly thanks sayang sebab datang jenguk dak GEMOKS ni main bola jaring.hahahhaa..korang nampak ta sayang sha..oppsss ! find your own ye..and thanks pada dak2 laki PART 6 sebab sudi turun tengok kitaorang..TQ


Ni Atul.penjaring terbanyak untuk tean kitaorang.tengok orang lah kan..GS power nieyh.hahaha.terima kaseh yunk sebab jaring banyak goal.yeah ! ta lupa juga denga Ayu as GA..dia pon sama jer..

Malu betul.korang tengoklah budak gemok yang kiri hujung sekali.hahaha.memang sha sudah gemok.haha..selama ni ta perasan langsung.hahah ta sedar diri di sini rupanya..

Yehhh ! this is Hafizah selaku pengganti sha main peranan GD.sebab sha ni kalau masa pertama boleh lagi..yelah kan badan dah berat then so nak berlari ni agak kurang sikit.hehehe..by the way thanks Fizah. :)



yeahhh !! this is our C. C for CENTER yang mana peranan main bahagian tengah..nama dia Naema.dak kelas Invest sha..dalam kelas pendiam.bila dah turun padang ganas dan lincah tau..thanks Naema..heheh

masa ni sha ponteng jap masa ke2 sebab bagi peluang reserve main..bot bad..by the way tengok aja dia lembut tau.tapi ganas.hehehe..picture dak tu kat atas yang sha dah kenalkan tadi.lupa ek..skroll balik korang punya mouse..TQ

GA and GS memang the best sebab diaorang banyak scorekan gol.tahniah Atul and Ayu..wah !! baru perasan double AA.hehehe.

ni gara2 berebut bola bersama pihak lawan.so ref kene lah adil.haha

Akhirnya for the first time join this family day..kitaorang PART 6 menjuarai Bola Jaring 2011.hehehe..seronok sehingga ta terkata sebab sem ni tetiba mahu join ini competition..by the way thank a lot pada supporters and team sendiri sebab walaupun kita training 1 hari saja tapi berbaloi jugaklah..kepada pihak lawan PART 1 and PART3 akak2 kat sini nak mintak maaf ye..normalalh kalau main kasar2 kan demi mendapatlan KEMENANGAN.. (^_^) V.



p/s: kitaorang juara BOLA JARING PART 6 for FAMILY DAY BUSINESS SOCIETY :)

2 comments:

  1. wow! ada hadiah tak? bak meh share~ haha :D

    ReplyDelete
  2. @lavender harum wangi

    adalah..hehehehe..jom2 sha nak kekah kan semua nie..hahahha

    ReplyDelete