Followers

Friday, April 8, 2011

FAMILY DAY BUSINESS SOCIETY 27/3/2011


Assalamualaikum semua !!
yeahhh!! hari ni kelas ta ada..so awal2 pagi dah bangun tapi ta tahu nak buat ape sekadar online sampai lah sekarang..by the way semalam sha frust gile sebab ta dapat nak jawab paper IB..sangat2 sedeyh..tapi apa2 pon harap2 ta failed sudah..yeahhh!!!
Hari ni sha nak sambung cerita..kan before this entry pasal sha punya team menang bola jaring kan..so kat bawah ni picture Hari penutup FAMILY DAY..wahhh!! memang agak best sebab sha and the gang join sukaneka yang dak2 PART 4 arrangekan..yang involeve pon PART 6 ini shaja..hahaha.no wonderlah kalau dulu sha kan ta pernah nak datang.then this last semester join jelah.nak kenal2 dengan junior..
Kitaorang dengan bangganya menyertai 1st sukaneka iaitu BISKUT BERACUN.yeah!! sound like scary but euwwww!!! biskut yang memang beracun.sapa telah kompem cirit birit..nasib baik bukan sha yang 1st..aktiviti nampak senang..actually diorang campurkan mybe sos cili, ada mayonis sikit, jem sikit then rasanya macam arghhhh!!!! nak sumpah2 dak nieyh..

Tengok jelah aksi2 kitaorang yang agak enjoy nieyh..tapi kitaorang sempat join 1 ni aja sebab kitaorang nak pergi tengok budak2 bola.lagipon BF sha yang main so kena lah pergi support lebih sikit..so far sampai final sha still ta tinggal tengok dia lawan bola.

Macam pelik pulak sha snap nampak gigi..hahaha ! !lawak betul :P


Thanks pada photographer sebab rajin melayan sha yang suka bergambar nieyh.sesape nak suruh dia snap boleh lah contact dia..nak tahu no??mintak sendiri kan EMMA :)

This is my EHeeeemmmm!!! <3



Selaku juara Bola Jaring dapat hamper..by the way sampai ke hari ni kitaorang ta kekah lagi hamper nie.hahaha..kapten asyik busy aja. :)

Yeahhh!! menjadi kenangan sha kat Jengka dengan adanya benda alah nieyh..
JOHAN
BOLA JARING !!!


0 comments:

Post a Comment