Followers

Wednesday, February 16, 2011

Mari Berphotoshoot :)

Asslamualaikum semua !!
Seronok hari ni sebab dapat mengabadikan diri sendiri bersama kawan sekelas untuk snap picture..yeahhh!! lebih2 lagi dah last sem.
wahhh..!! mesti merindui kalian..
Kalau before this student dalam kelas C agak ramai.then pastu separate..
Just tinggal ini aja.
walau macam manapun hope
semua akan berjaya di dunia dan akhirat
FRIENDSHIP FOR EVER !!!


FORMAL TIME
masa ni dah ta larat nak senyum sebab kamera ade dua..so kene tunggu turn dan membuat muka yang dah ta larat dah nak senyum..
credit to Abang Camera

CANDID TIME
kalau dah candid serahkan kepada KAMI ..heheh..dah macam model sudah :)
credit to Abang Kamera


Jejaka Malaya
EG, Zul, Kamal, Wan

Perempuan yang gojes lagi HOT
Latifah, Shima, Sha, Zura, Aishah, Athirah, Atul, Ain, Izzah, Fiza, Kak Nad

Last sekali this is my roomate..start bersama dari Part 2 untill now..hehe.terima kasih korang !
LOVE YOU DAMN MUCH !!!

0 comments:

Post a Comment