Followers

Thursday, February 17, 2011

Happy Birthday Azura Aman

Asslamulaikum semua !!!
nak gelak puas2 jap..hahahahahhahaa..guling2
ta delah malam tadi tepat pukul 12, sha merancang untuk celebrate birthday girl ni
macam2 perancangan.tapi yang banyak borak pasal lain.
pasal tepung ubi kayu lah
pasal basikal lah..
hahaha..
so how??korang ingat ta jadi ka..
tidak semudah itu..sambil merancang sambil buat bahan2 adunan yang agak menarik.
apa yang pasti bahan utama yang TERBAEK adalah KICAP YANG DAH BUSUK !!!
sha ulangi
KICAP DAH BUSUK !!!
disebabkan ubat gamat ta ada..dan something yang berbau ta ada..
alternative lain itu aje..kat bawah ni sha dan kawan2 siapkan resepi untuk celebrate birthday
bukan KEK tapi
....
....
....
....
scroll lagi
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/

Taaaaraaaaa!!! mantop ta ???

1) sediakan bahan2 spt kicap busuk, telur,tepung,biskut dah masuk angin,sebungkus roti..mula2 masukkan kicap seiring sejalan pecahkan beberapa biji telur.sedikit serbuk kueh raya yang dah lama dan air jagung yang entah hari apa ...hahahaha..
2) gambar yg terhasil
3) chef rasa ta puas hati, masukkan lagi beberapa biji telur beserta beberapa keping roti ye...
4)hasil macam ni
5)tambah 1 plastik biskut mery yang dah masuk angin tau..
6)hasilnya
7) biskut chipmore pula..
8)hasilnya..so tambah apa yg patut yang dijumpai seperti sedikit daun2 kering yang sudah dikumpul, kulit telur..Gaul sehingga rata..pastikan bau2 an tu sudah menusuk lubang hidung kalian..
9) akhirnya...tambah sedikit air supaya segala ramuan2 akan lebih sekata..

Dan inilah mangsa kita yang celebrate hari ni.
AZURA AMAN


Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ye :)

p/s: thanks pada semua yang membuat rancangan ni..btw thanks juga sebab aku pon kene sekali dengan balingan tepung2 kalian semua !!!








4 comments:

  1. salam ziarah dan salam perkenalan dari laman blog abang Ben Ashaari.. Saya ingin follow blog awak ek.. So, mai la singgah dan follow blog saya.. Ok thanks..

    ReplyDelete
  2. thx sya!
    saya hargai sgt tau!
    terima kasih sume! =)

    ReplyDelete
  3. @Awangku Johan

    terima kaseh :) salam kenal jugak.i wiil visit you

    ReplyDelete