Followers

Tuesday, January 11, 2011

AWARD UNTUK KAWAN2 AJE BY SYARAFINA

Assalamulaikum semua

Dah lama kan sha ta update.minta maaf sangat2 sebab sekarang sha sangat busy.First week dah ade assignment yang perlu sha dahulukan..by the way thanks ye sesapa yang sudi BW belog sha..okeyh ! thanks sangat2 kat Cik Najwa sebab sha rasa ini kali ke-2 awak tag sha..comel kan syarafina create Hello Kitty ni..macam tahu2 jer sha suka..

Apa yang buatkan kamu mula blogging?
sebab sha rasa berblogging boleh meluahkan perasaan apa sahaja.sebab belog sendiri.kalau ta suka ta ape..hehe >.<

Kamu rasa apa perubahan blog kamu dari dulu sampai sekarang?
Template dah lain.pastu follower makin ramai.hope diorang sudi singgah dan tinggalkan comment yang bernas2..

Apa yang kamu suka pasal syarafina zaini?
1st time sha singgah belog dia ni agak best jugak.cantek.

Tag 3 orang rakan blogger yang setia
Nashina Rika
Najwa Anuar
Cik Lola

0 comments:

Post a Comment