Followers

Friday, December 17, 2010

Mummy Ayu Happy New Year Giveaway

Hye semua !! sorry dah 2 hari ta update sebab agak busy.
by the way thanks pada Azura Aman sebab sudah pandai untuk men 'tag' sha untuk join GA kali ini..
So disebabkan Zura kali pertama tag sha, sha pon nak join GA ni
actually GA from Mummy Ayu
jom lah join ramai2.ta susah pon.
segala rule ade dalam belog Mummy Ayu

New Year atau lebih dikenali sebagai Tahun Baru yang ta lama lagi akan disambut meriah oleh semua lapisan masyarakat ta kira bangsa dan agama.
semua meletakkan azam supaya dapat memuaskan hati pada tahun tersebut
Tapi bagi umat Islam, kita dah pon menyambut tahun baru kan.iaitu Awal muharram baru2 ni.
so azam sha banyak sangat untuk tahun hadapan.salah satunya
-of course nak kuruskan badan yang semakin mengembang nieyh.
-nak settlekan lesen memandu.sekarang sha sudah pon L yang hanya tinggal 2 lagi ujian tapi insyaAllah sha nak juga cube habiskan untuk dapatkan P.
( nanti jumpa Mummy Ayu boleh sha bawa pergi jalan2..gurau jer )
-nak jadi anak yang solehah.tingkatkan duniawi dan ukhrawi.amin
-tingkatkan prestasi dalam pelajaran.insyaAllah 2011 sha sudah di tahun akhir untuk Diploma dapat keputusan baik and wish untuk further ke Degree..amin.
-cuba mengahargai dunia sekeliling.
sekian wassalam (^^)v






p/s: kalau ade kurang,bagitahu :)

0 comments:

Post a Comment