Followers

Friday, December 31, 2010

Contest : Di Mana Sahabat Baik Anda?

Assalamualaikum semua.. !!! YoYoCiCi -  YE~ yes!
nak join lagi contest Aisyah..
jom ramai terjah belog dia.. klik sini


Ini picture reunion baru2 ni iaitu 25 Disember 2010..kat Kuala Lumpur..tarikh tersebut bukan bermakna nak sambut Krismas tapi itu saja masa yang ada dan masing agak free untuk bersama..sha kenal dengan mereka ketika 1 sekolah kat Sekolah Teknik Bentong dan kebetulan semua 1 dorm E4 tapi course yang lain.Ada Kejuruteraan Awam, Kejuruteraan Elektrik dan Akaun..masing2 dah melanjutkan pelajaran..masing2 sudah berjaya..insyaAllah ada masa kita buat reunion jauh2 sikit..itu semua dalam perancangan..persahabatan yang agak lama terjalin membuat masing2 stil lagi berhubung dengan adanya Facebook..lebih2 lagi sha ada create group untuk kawan2 sha yang di beri nama *New Geng Bas Sekolah...yang hanya ahli2 jer boleh masuk.cewaahhhh!!! macam buka persatuan pula..hehehe..

Kenangan dengan mereka sha ta dapat nak lupakan...sayang korang sangat2 muahhhhxxxx!!!

0 comments:

Post a Comment