Followers

Tuesday, December 28, 2010

25 Disember 2010

Assalamulaikum semua !!! sorry lambat nak upadate belog hari tu..bukan apa penat and dalam mind nothing.ta tahu nak start dari mana..yelah picture berlambak..heeheh..by the way, thanks yang sudi singgah my belog, tag sha masuk contest sane sini, thanks sangat2 ye..


okeyh ! meh sha story mory kat korang sebab sha dah cakap kat entry before this kan..so bawah ni semua ketika kejadian.wah !! dah macam CSI sudah..yelah kalau tengok tu memang ta pandang siaran lain dah..alahai sudah minat nak buat macam mana..back to da story..kitaorang meet together2 kat SOGO..tunggu sorang demi sorang..lepas tu macam biasa dekat dengan SOGO jengjalan ke JALAN TAR..shopping sana sini.grab apa yang patut..then before naik tren nak ke TS..snap lah dulu kan..sebok jerp ada makcik tu..siap sound baik punya kat kitaorang.

tangkap gambar ta payahlah senyum sangat
Alahai....nampak sangat makcik tu dengki..makcik if nak tumpang sekaki atau pon berkaki2 no hal makcik.kami bagi..nak join pon takisah...hahahahahhahaha..



yeah !! di sini lah tempat kejadian kene sound dengan seorang makcik yang agak ta hot..euuuww!!

masa ni agak sedih sikit sebab Sarah and Syiha sudah nak balik.means diorang ta join nak tengok wayang dengan kitaorang kat TS..
Onion Head Run Crying,Free Download MSN Emotions
.......
.........
....Onion Head i am back,Free Download MSN Emotions....

Sampai di TS yang mana boleh sembahyang.dahulukan terlebih dahulu..after that, beli tiket wayang terus masuk.pukul 6 ta silap..cerita
AKU MASIH DARA
not badlah.biaselah kalau cerita tu mesti ada pengajaran dan memberi impak pada golongan remaja sekarang.yang pelik last cerita,
Firdaus ( Ashraf Muslim ) kena tikam dekat perut dengan Zack (Farid Kamil) tapi tangan yang bersangkut macam orang patah tangan..ish !!! pelik..macam ta buat research terlebih dahulu..ta kisahlah..sha bagi 3 bintang dari 5 bintang.
Free Onion Head MSN Emotions, Eyes Blink Blink
Then Masita and Suhaila pula balik..tinggal 4 orang.
Sha
Zue
Hanim
Ain
before balik kitaorang singgah ke Station Kopitiam sebab dah lapar gila2..Bangla yang amik order boleh pulak main2,salah hantar order..hati masing2 dah panas tapi dia boleh senyum aja..
layankan aja..

Seronok sangat bila dah setahun ta jumpa.macam janggal sebab every year pantang masing2 cuti sem mesti decide nak jumpa..and at last jadi jugak plan ni kan..So sha nak mintak maaf seandainya sha ada terkasar bahasa sepanjang kita berjumpa..thanks pada yang curi masa untuk berjumpa even ada kerja yang perlu dibuat, tapi sudi nak meet together2.
thanks
Zue
Hanim
Ain
Suhaila
Masita
Syiha
Sarah
Annyyss

Hope korang success dengan apa yang korang ceburi..
Friendship never DIE okeh.
Free Download Onion Head MSN Emotions, Says Good Bye


2 comments: