Followers

Monday, November 29, 2010

| Tomorrow |

Assalamualaikum semua..kenapa sha still ta tido lagi ye?? sebab berdebar2 esok sha sudah mula kelas..pukul 9 pagi pulak tue..ish2 bukan repeat kelas lah..kelas memandu ye.sha mention lagi sekali kelas MEMANDU..hah!!eeeiiii..dah tua2 baru nak pergi ambil lesen..cheittt!!sapa berani cakap sedemikan pada beta??Onion Head Laugh Hahaha,Free Download MSN Emotionshello ramai kot yang ta pergi ambil lagi..be strong sha..you can do it..hahahhah..[teremo pulak ]

actually lesen amat penting lebih2 lagi lesen kereta.Even seseorang tu pandai bawa kereta tapi lesen ta ada.malu wehOnion Head laugh ha ha,Free Download MSN Emotions.so bak kate orang2 tua and muda, kalo muka matured, ade girlfriend tapi ta sunat lagi apa cerita..so lebih kurang lah kan.

sha amik lesen sebab bagi sha senang nak kemana-mana ta payah nak suruh abah hantar and suruh sesapa jemput lagi if nak kemana2..lagi satu sha kan suka pergi jalan2Onion Head i am back,Free Download MSN Emotions,.so ta adalah nak harapkan kawan sha jep yang drive..so gilir2 lah kan...by the way sebagai berjaga2 sebab mulanya sha malas nak pergi ambil tapi sebab sem depan dengar2 story hot mengatakan yang sem depan kena duduk luar..kena cari rumah sewa..so sha decide dengan abah nak pergi buat lesen..sebab nanti senang nak pergi kelas..kan2?

so, sudah lama abah bagi rehat kat sha..tomorrow WAJIB pergi..argh!!malas pulak nak bangun awal,mandi air sejuk2..huhuhu..Onion Head Dizzy,Free Download MSN Emotions

hmmmm...pada semua..doakan sha dapat menjalani semua ini ye..ini adalah target before 2011..hehehe..:)) okeyh good nite semua.. muahhxx

**thanks abah sebab banyak bantu sha**

p/s: teruja jap nak ada lesen nie Onion Head Girl in love,Free Download MSN Emotions

0 comments:

Post a Comment