Followers

Sunday, November 28, 2010

| Semalam |


Hye2 semua..ekh2 kenapa dengan semlam ye.??..disebabkan tajuk entry pon SEMALAM..sha pon nak storylah pasal semalam..heeee.:) by the way sha hangout dengan mereka2 ini.kitaorang pergi makan.nak tahu makan apa??taaaraaaa!!!! Pizza Hut..Ya Allah sha dah lah tengah men'DIET'kan diri sekarang ini.tapi atas permintaan kawan2 sha pon join lah sekali..

so, kitaorang decide pilih makan secara combo meals. picture di atas adalah
Meal 5
:: 2 Pasta Perfetto ::
untuk Pasta kitaorang decide makan
* Meatball Bolognaise ( bak kata Memey macam mee rojak )
*Creamy Carbonara ( yang ni pula mee sup)
:: 1 Regular Pan Pizza ::
hah untuk pizza kitaorang decide Royal Masala
kire 1st time sha mencuba pizza ini..boleh tahan so macam ta rugi nak mencubenya..
:: 4 Soup ::
:: 4 pieces Garlic Breadstick ::
:: 1 Pitcher Pepsi ::

so untuk keterangan lanjut korang boleh terus mentelaah website


After perut dah penuh,Memey ajak pergi karaoke..wah!! layan sikit meyh..sha pon nyanyi ta banyak sekadar lagu berduet tu no hal.sore pon bukan sedap sangat pon.[memang ta sedap di dengar pon]..nyanyi lah sebanyak 20 buah lagu..dan artis2 yang menyanyi sungguh mengkagumkan.hahahaha..

Sudah selesai,kami pon pulang.masing2 menghala tuju masing2


*pic before artis ni iaitu Hafizah membuat konsert..hehehe >.<*

p/s: terima kaseh kepada Memey, Pit, Fizah and Amar >.<

0 comments:

Post a Comment