Followers

Thursday, November 18, 2010

| Selipar Jepun Pink - Giveaways |




assalamualaikum..hati ini ta ada something nak buat..sekadar dok lepak2 mentelaah lappy yang ta lama lagi nak hantar icu sebab entah macam ada something wrong kat lappy nieyh..ta pe2 nanti sha hantar busyuk okeyh..tengah syok2 menterjah belog si Fatin Liyana, tengok update kawan2 yang sha follow..tup2 terhenti di belog si Najwa Anuar..peewit..!!macam berminat nak sertai.okeyh ker???kita lihat..
Actually sha baru lagi dalam dunia berbelog ni and kali pertama nak sertai GA yang dianjurkan oleh cik kizs nieyh.korang tengok plushies hasil cik kizs nieyh.ish..!!!.teramatlah cantek and comel-comel belaka.geram nak tium..sha ni lah penggemar anak patung..harga ta usah bimbang sebab sha tengok pon memang berpatutan sebab semua hasil diri sendiri.no cilok2 tau.so bolehlah bagi gift kepada buah hati,kawan2, anak2 buah..kalau rasa hati kering hantaran pun boleh jugak..[gurau2 jer>.<].

so, cik kizs tawarkan 'Miss Potty' kepada 3 pemenang mengikut kategori tau

kategori 1 = kategori untuk ibu2(untuk anak2 kcik mereka)
kategori2 = kategori student(skul,kolej or u)
kategori3 = bekerja...

tarikh akhir 10 Disember 2010..
sempat lagi nak join...>.<

sha rasa nak join kategori 2 sebab sha rasa sesuai untuk dijadikan barang koleksi.

jomlah join reramai..lagi syok rasanya..kan??klik belog cik kizs nieyh..

2 comments:

  1. comel kan ? leh wat bantal busuk woh ! kan ? hehe . wish you goodluck yeah !

    ReplyDelete
  2. tengs wan...

    wan become my follower jom!!!!!

    heheheehehe

    ReplyDelete