Followers

Wednesday, November 17, 2010

| saja-saja |

hye korang semua...wah!!!masing2 pergi beraya ye..ta apelah yang mane pergi beraye tu hope makan banyak ye..heeee:)before tu sha nak ucapkan selamat menyambut hari raya qurban buat semua reader2s sekalian...so, sha hari ini ta kemana pon sekadar duduk dekat rumah makan apa yang sudah dimasak oleh my lovely sister...taaaaarrraaaaa!!korang tahu ta ape yang penting time2 macam ni especially raye haji ni...my akak masak faveret food tau..LONTONG..ya allah terima kasih sangat bagi nikmat dan rezeki kepada sha untuk merasai dan menikmati lontong nieyh...yelah kalau sha raya haji jerp ade lontong..but hari lain ada jugak tapi ta senikmat hari raya haji..kui3>.<>

by the way hari semakin petang..aktiviti ta ada so decide akak nak photoshoot.tapi dekat depan umah jerp...huhuhu...:O..sadisnya..tapiokeyh wat...rumahku syurgaku..ta lama sebab hari semakin tidak mengizinkan untuk membuat aktiviti tersebut..sebab hari nak hujan..sempat beberapa jerk...akak pon cakap sok pagikita sambung..adoi!!bangun pagi ke sha ni..tengok jelah..hehehehe...

*picca lain..lain kali ye..*

0 comments:

Post a Comment