Followers

Friday, October 22, 2010

:: sudah print ::

hello!!!assalamualaikum semua!!!pagi yang hening dengan bunyi burung hantu sebagai muzik pagi ini...rasa menakutkan tapi buat2 berani sambil dengar lagu Maher Zain..peewit..KORANG ADO?? (teringat pulak si Ally Iskandar cakap macam tu time HR Day).


sha sudah menunaikan tanggungjawab iaitu assignment...tapi susah hati sebab tak tahu nak submit bila..then, sebelum terlupa,slip exam pon sudah print siap limnate sekali tau..heee..betapa rajin nye..
bukan apa senang nak bawa tak adalah komot nanti dalam dewan.sha kan ganas sikit bab2 ni.heeeee>.<
*slip exam malas nak letak sebab malsa nak edit*


by the way,
sem ini sha amik 5 subject then plus dengan MUET.huhuhu..banyak kan..tak ter'COVER' lagi semua subject ini..

paper start 26hb 10.2010..
YA ALLAH
kuatkan semangat hamba ini
supaya dapat mengharungi segala cabaran dan dugaan
YA ALLAH..
amin...
doakan kejayaan sha ye kawan2 (>.<)

so,good luck yang amik paper awal ye.

*kengantukan sudah.SELAMAT MALAM semua*

0 comments:

Post a Comment