Followers

Tuesday, October 26, 2010


hye semua.actually picture ni bukan nak amik gambar sensor ke ape.lagipon laki ni tak sexy pon.so korang focuskan mata korang bahawa wallet si mamat ni jatuh bawah kerusi.tak tegur serba slah sebab tak kenal..tak tahu nak panggil apa..
abang ke
adek ke
nyah ke
what ever..
niat di hati nak panggil tapi telinga mamat ni disumbat pulak earphone.
hye..sha sempat lagi tepon someone nak tanye sama ada nak bagitahu ke tak kat mamat ni..
tapi member sha ni pulak pikir lain
dia cakap nanti mamat ni mintak no phone.
ada ke patut.
tak sampai beberapa minit, ada abang yang jaga kaunter tket nak balik Jengka
jerit.
Jengka!!!!Jengka!!..
sha pon dengan segan tambah pulak sopan santun yang sedia ada
mencuit bahu mamat ni
bagitahu yang wallet dia jatuh..
wah!!!!malu teramat sebab abang yang duduk depan mamat ni dah lama tahu pasal wallet nieh..
sungguh hampeh rasanya..
ada ke patut dia cakap
'nasib baik ada awek jengka tolong'
euuuuuuwwww!!!!awek jengka..erkkkkk

So, the moral of story jaga harta benda anda elok2..
nanti sudah hilang susah
pesanan dari empunya belog.
>.<

2 comments:

  1. weh x baik lerh...huhuhu.
    jahatlah...kui3..
    btw tengs lah qama.
    tsk..tskkT_T

    ReplyDelete