Followers

Thursday, October 28, 2010

:: Study and Study ::

Salam semua..
actually nothing nak berkongsi cerita dalam belog yang tak seberapa
sebab nak upgrade sedikit buat masa ini.
walaupun sebok dengan study for final exam, tapi tetap maintain ye..
boleh pulak nak update belog.
bukan 24/7 tau.time kekosongan tu mulalah online FB tak pun belog ni hah.
by the way paper akan datang iaitu Human Resource.
pada 30/10/2010
Part B alhamdulillah still dalam ingatan
disebabkan before this ada test 2 bab2 yang belakang..
so boleh lah kot untuk jawab paper nanti..
AMIN!!!!

so aktiviti lepas ini nak beradu setelah beberapa jam menghadap
buku HR
then esok pagi mahu meneman seorang sahabat
pergi ke Kuantan
terpaksalah membawa buku sekali
sebab part A tidak study lagi...
hope dapat cover semua 14 Chapter.

Pada student Banking and Business
Good Luck !!!!

p/s: terima kasih tidak terhingga kepada Lecturer HR, En Zaid Mat Yusop sebab banyak membantu dan mengajar saya sem ini..dan student BMD 5BC juga..thank you >.<



0 comments:

Post a Comment