Followers

Friday, October 29, 2010

:: Berehat sebentar ::

bercuti time.
terima kasih kawanku sebab rajin untuk membawa sekali si budak kecik ini
alahai kecik ke??perasan weh..
actually berbelah bagi nak pergi ke tak
sebab
sha tak cover lagi sebenarnya paper for HR ni
kalau part B sudahsekadar revision sahaja
Part A???OMG!!!
layan..
masa sampai sini harga nak masuk sudah naik
dari
RM 19.90 ke RM 21.90
not bad..
time nak check barang akak yang jaga tu boleh tanya
'dek datang sini tak mandi ker??'
dengan selamba sha cakap
'ala akak ada paper Sabtu ni'
padahal dah malu gila dah..
hahahhaa


sementara si dia bersuka ria bermandi manda bersama mereka semua
sha duduk di bawah pokok kelapa sambil mentelaah HR
dan sempat lah nak snap2 environment kat sini.







so masa balik sempat nak membeli belah cehhhh!!
padahal sekadar kenang-kenangan.
terima kasih awak sebab beli benda yang kat atas ini.
comel dan suke sangat..!!!


p/s: Paper HR sudah lepas then alhamdulillah !!amin..so coming paper INSURANS..

0 comments:

Post a Comment