Followers

Wednesday, September 15, 2010

:: makan dan makan ::

Good Morning to all..now raya yang dah ke 6.lambat masa berlalu.so hope semua sihat hendaknya.yeah!!berat badan pun makin meningkat yang agak perlu diturunkan supaya sentiasa maintain.hahaha:D.tunggulah dah balik jengka baru nak diet..

story sekarang pasal makan besar tapi tak besar mana lah.sekadar mengisi masa terluang untuk diluangkan bersama family.so lepak dekat empire tom yam.best dan hari ini sangat ramai orang.mybe ramai nak balik rumah masing2 setelah habis cuti..lepak2 sambil mensnap gambar(perkara wajib) sambil menonton spiderman 3.ya allah alih suara ke bahasa melayu.hampehhhh!!mood hilang seketika.


adik yang dikatakan ganas tapi dalam hati ada taman..heee:))


Angah yang manis dengan senyuman




muka yang tak nak tahan sedang kelaparan yang amat sangat..abe bilo mu antar makene ni..
yeah!!tak sampai 30 minit, ikan siakap sweet sour, kailan ikan masin, telur dadar and ayam paprik was coming!!!nyummy!!air yang sha minum air kosong so senang perjalanan makanan ddalam perut saya..hee:)) yes!time for eat.





so kenyang.thank you angah sebab belanja kami.insyaallah sha kerja nanti my turn pulak nak belanja abah along angah kak de alang atiq abang de jihah and akmal..
amin


p/s: sedang menunggu picture dengan insan tersayang..(^_^)

0 comments:

Post a Comment