Followers

Sunday, September 12, 2010

:: Jom Berbicara ::

assalamualaikum..by the way masuk hari ini sudah raya ke 3..so suasana raya seperti tahun2 lepas..sambut dengan sederhana.but i'm really mish my mom..kalaulah mak ada bersama....actually hati sedang sedih.tak pernah nak rasa ini semua.bukan apa selalu dulu2 just tulis dalam buku memory a.k.a diary..wah2.sekarang belog sudah.tapi tak adelah nak story all about going on.betul tak..

tapi sekarang rasa kosong.tak tahu nak cerita dengan siapa.just my lappy dengan pelbagai game sahaja peneman hidup.but teringat pesan cousin sha tadi.LIFE IS SHORTER AND YOU CANNOT IN UNHAPPY LIFE BUT YOU MUST ALWAYS THINKING YOURSELF FIRST AND HAVE A HAPPY LIFE...kata2 tu sha nak pegang sampai akhir nyawa sha.penuh dengan kata2 tersirat dan tersurat untuk seseorang memahami semua tu.

just a little bit story today.just wanna share with my gorgeous followers or my viewers..kenapa kita perlukan CINTA dalam kehidupan.i means why we need LOVE??mustahil if sha kata tak pernah bercinta.i starting serious in relationship when sha dengar someone azan time sekolah dulu.tercari2 tertanya2.and i'm thinking 'kalaulah dia dapat bimbing aku kan seronok.bahagia hidup'.but when i saw who..yeah!!!i feel so happy that time.sweet memory for 4 years with him and past is past right..

now, why i'm single.??sha bukan dah give up tapi malas nak fikir benda yang jauh lagi perjalanan sebab lepas diploma sha nak further and further insyaallah sampai master..amin!!!!..tapi dalam beberapa hari ini sha dah rasa dia yang terbaik..sha memang senang dengan dia even kitaorang baru nak mengenali diri masing2.but just ada problem sikit just sha terpaksa hapuskan perasaan tu sebelum terjadi apa2 before frust menonggeng.yang penting FAMILY FIRST..so doakanlah sha semoga sha ada someone yang boleh terima sha dengan seadanya..amin.

so story lain,lainkali.sha sudah mengantuk walaupun baru lepas T_T..mata pon dah bengkak perlu dibaik pulih sebab esokkan raya lagi..huhuu~~

selamat hari raya..jangan makan terlebih sangat..nanti GEMOK!!!..

0 comments:

Post a Comment