Followers

Wednesday, August 18, 2010

:: siapa JAGUH?? ::

taaaaraa!!! korang rasa siapa jaguh antara anip vs ayu.??hee:)) baru2 ini diorang friendly lawan badminton dekat dewan Gelora Mastika Jengka.memang syok sampai sha nak tertidur.bukan apa masa tu sha penat + kenyang.so nak fokus diorang punya match tak sangat.by the way before nak lawan nanti bayar sewa gelanggang dulu ye.nanti berebut pulak.hee:))



seorang pengadil yang agak profesional..hee:) perasan>.<



vougue person AYU IDAYU..hee:)) bakal champion..yeah!!!


acap style..kan2??


suka picture ini..nampak sweetlah ATUL..heee:))


so itulah jelah picture yang dapat diambil..biasalah guna phone sayang..maaf sebab picture korang dalam belog sha..hee:))habis dalam pukul 10.30 p.m macam tu sebab takut tak boleh nak masuk UITM pulak.so 1st trip sha balik dulu..moody sebentar.kenapa??malas nak cerita..:)


p/s: good luck ANIP and AYU..kita tengok siapa yang LOSER!!!!

0 comments:

Post a Comment