Followers

Tuesday, August 10, 2010

|:: bersuka ria ::|

so kelmarin hari ahad terus lepak funfair kat bandar jengka..hahaha..:)excited kerana funfair hari last.comfirm dapat usha mamat handsome ke budak2 comel ke..haha.. padahal penat tak hilang lagi sebab dari KL..so decide nak juga pergi ke taman hiburan tersebut..eh2 taman hiburan tau.what ever.!!! banyak juga game.so sha habiskan RM 10= 5 token je..dapat main benda alah pusing2 tu and cendawan..pergh!!memang gayat nak mati so yang jadi mangsa si Atul.sian dia.macam sha nak hilangkan gayat jerit kuat2..so sebagai tetapan semua..ini jelah yang mampu di ambil:)
enjoy kawan2...















Jangan fikir Shah Alam je ada I-City..Jengka pon adalah..see!! cuba tengok picture kat bawah ni.ala2 I-City juga kan???hohohoho..so model si Zura dengan Shima..




0 comments:

Post a Comment