Followers

Friday, July 9, 2010

|:: tiba-tiba ::|

Agak lama tak mengupdate belog sha ni.pagi2 macam ni tak tahu nak buat apa.roomate semua sudah tidur awal..my sweetheart busuk pun dah tidur.maybe dia penat call sha sambil main gitar then nyanyi..sorry tak focus pulak nak mendengarnya sebab mata sudah kuyu..heeee..but you still ada bakat.Am I rite??


So sudah duduk sorang2 ni teringatlah pula kisah2 dahulu kala.cewahhhh!!! macam nak bercerita.It's okey like bedtime storylah kan.
kalau ikutkan ramai yang cakap zaman sekolah tak kisahlah sekolah rendah menengah even masuk universiti or tidak still ada kenangan yang tak boleh dilupakan..huhuhuhu..not bad jugak mukaddimah sha..adakah ini sha yang sebenarnya.......??

By the way sha first sekali mestilah rindu arwah my mom.hope dia senang di sana.hope also dia ada sentiasa bersama sha..rindu nak dengar bebelan dia,senyuman dia,nak peluk dia.but semua itu khayalan sha je.cemburu semakin membuak2 bila tengok orang lain mempunyai emak.sambut birthday sama2.wah!!! i like my mom.she always pesan 'sha belajar bersungguh-sungguh supaya dengan kejayaan kita dapat orang lain akan pandang tinggi dekat kita' sampai sekarang sha stil ingat pesanan dia.masa tu sha sedang jaga dia dekat Hospital Gleanegle( tak pasti ejaan dia..ngeh2)

rindu kawan2 masa dulu2.boleh dikatakan zaman perjuangan sha lah..baiklah kita pusing masa ini sebentar untuk pergi ke zaman sekolah..hahaa..:)
rindu..rindu..rindu..
paling sha rapat sekarang dengan budak2 teknik.macam2 event kitaorang plan untuk merapatkan hubungan kitaorang yang sudah hampir 6 tahun bersama.wah!!! punyalah lama.but still tak dapat nak kumpul ramai2..busy study dan kerja..zaman nilah sha agak banyak kenangan manis dan pahit.you know what because sha kenal dengan dia..nak tahu lebih lanjut..jom!! jumpa dalam mimpi.nanti tahulah cerita nya...hee:) joking weh..

sambil nak melalpkan mata yang comel ini layan jap lagu.nak download pon boleh just KLIK SINI
special untuk semua..hee:)

Ruffedge - Bila Rindu Lyrics

Filed under: Ruffedge Lyrics

Dikeheningan malam,
Termenung ku berseorang
Tak lena mata dipejam
Terdengar suara terngiang
Suara merdu yg disayang
Bagai kau didepan mata
Ku capai tapi tak kena
Sukarnya memendam rasa
Ingin ku luahkan kata

Korus:
Bila rindu,
Terkenang mu sayang, terasa sayu,
Syahdunya jiwa ku bila malam makin kelam,
Jauh terbang diri ku melayang,
Aku rindu,
Sentuhan mu, ku rasa sayu,
Inginkan jiwa mu selubungi jiwa ini,
Bawa ku dalam pelangi,
Melepasi batas diri ini.

Jauh angan ku lena
Kurasa kita bersama
Kau bawa daku kesana
Ke alam kisah yang lama
Kenangan didalam jiwa
Bila terjaga semula
Disisiku kau tiada
Sukarnya ku pendam rasa
Inginku luahkan semua

*ulang Korus

Sesungguhnya kita mestilah
Wujudkan sefahaman dan hormat menghormati
Ikhlas kasih
Sabar insyAllah kita akan
Bertemu semula

Aura yang memecah semesta
Menyampaikan pesan kesunyian dikala sendirian
Kesepian menyelubungi hari-hariku
Disajikan dalam doa-doa rindu
Yang menanti kau datang dan pergi
Seperti mimpi-mimpiku fantasiku
Bukan dongeng lagi yang sayup kedengaran
Disisi cuping di setiap corong
Lorong yang lohong
Benar ku tak bohong
Bila hati menyanyi

*ulang Korus


last but not least thank you to all my family and my friends to be in my heart till the end...:))

0 comments:

Post a Comment