Followers

Tuesday, July 13, 2010

|:: bosan sangat ::|

entry di atas tak ada kene mengena cerita dibawah
but rindu nak jumpa Aisya lagi :)


helo kawan2 ku..heee:) agak lama jugak tak update belog ini.huhu..habis bersawang sudah..fuhhh!!!..by the way hari ini sangat bengang menjelma sebab air dekat kolej tiada..tahu tak TIADA!!!!..wah!! fikir2 banyak kali memang kurus lah kalau nak ambil air dari tingkat bawah..sha lak tingkat 3..hahaha..nasib baik ada kak Milia.haha..tumpang mandi kat kompleks..

then lepak bilik nyanyi2 dengan si Aishah gedik..hee:) nak study tak ada mood lagi ye kawan2..tengah merancang nak pergi bercuti ke Pulau Pangkor...yehaaa!!! time macam nilah nak mengeratkan silaturrahim 2-2 kelas...alahai tanya lagi kelas apa..mestilah kelas banking C and D..heee:)

so memang sudah decide mahu pergi Pulau Pangkor..harap2 jadi lah plan kali ini..amin...
sudah mengantuk dan hahaha..mahu tidur..masa sangatlah penting especially TIDO!!

0 comments:

Post a Comment