Followers

Thursday, July 15, 2010

|:: serangan hendap ::|

DANGER!!!!...tengah syok melayan FB dengan roomate sambil merancang serta berbincang untuk pergi ke Pulau pangkor hujung bulan ini....tetiba jeng2...heee:) datanglah kengkawan tebuan atau lebah ini entah dari mana..masing2 lepak kat court badminton ni dan mereka membina penempatan baru.

dengan kesuakan yang melanda kami seroomate bagitahu jiran2 supaya menutup tingkap dan langsir.memang terkejut dengan sekelip mata binatang ini dah membina begitu besar.ish222..

Selepas itu hujan pula menyebabakan kitaorang kena serang kat dalam bilik.memang banyak ..masing2 mencari lampu..so dalam kegelapan juga lah..huhu..

So, RS tidak mengambil tindakan lagi maybe nak tunggu pagi esok atau tunggu serangan hendap secara besar-besaran..OMG!!!!jangan begitu..perlu dipercepatkan sebelum masuk SINAR ke MEtro ke..ahakz..layak ke???hahahaha...by the way semalam dah ada kena serangan tersebut tapi orang yang tak dikenali..hee:))


To student kat kolej berhati-hati sebelum menjadi mangsa seterusnya..

0 comments:

Post a Comment